Det minder mig om

#6

Julie Nors Arnesen Blog
 • At min blog skal have et nyt navn. Som man også kan læse mere om hvorfor HER. Sommerferie coming up - tiden her kan bruges til at brainstorme (eller bare til at slappe af #tidsoptimisten).

 • At denne sommer er mine børns (og min og deres fars) første ferie som skilsmissebørn.

 • At mine børn har det herre godt lige nu med deres far i et sommerhus i Jylland.

 • At jeg igår på en cykeltur over Amager Fælled duftede liguster (hæk? busk?) og det mindede mig om, da jeg gik i børnehave et dejligt sted på Amager. Om sommer og varme og forventningens glæde.

 • At jeg på samme sommercykeltur fandt Lisa Ekdahl frem igen og hendes første album og det minder mig om den koncert, jeg var til her i foråret med to af mine bedste veninder og at den petite Lisa fra scenen sagde, at “lytte er at elske”.

 • At jeg til selvsamme koncert nærmest gik glip af mit yndlingsnummer fra det album “I tveksamhetens tid”, fordi jeg skulle instagramme. Det var altså også et utrolig kort nummer live.

 • At apropos Sverige og svensk og svenskere, så drager mine unger og jeg til los naboland for at feriere om en uge. Heja Sverige.

 • At jeg kan gå i bad uden håndklæde. Og hvad er der så svært ved det? Jamen det er det jo heller ikke, man kan bare gå lidt i panik, når man først opdager det i et bad i en kælder, efter en løbetur en tidlig sommermorgen, på sit arbejde, efter man har været derinde. Måtte tørre mig i det jeg havde. #styrpåaltingnæsten #firstworldproblems.

 • At jeg var til den skønneste yinyogatime hos Hélt og med et blev jeg helt rørt under min øjenpude, som den søde yogalærer havde lagt på mine øjne. Timen sluttede, vi ryddede vores yogamåtter, tæpper, puder osv op, sagde tusind tak for nu, kiggede hinanden i øjnene, jeg gik på toilettet, og kigger mig i spejlet og ser da, at min mascara ikke er vandfast. Som i slet slet ikke.

 • At jeg har fået taget nye billeder til min blog og hjemmeside. På Amager Fælled. (Og sådan kan alting dreje sig om de samme ting). Og at jeg inden jeg skulle mødes med den dygtige fotograf går igang med projekt at udskifte min kartouche. Den bor inde i en vandhane, i min vandhane, der har dryppet altid. Nåem, jeg fik skilt vandhane ad (tak youtube), slukker for vandet, alt vandet, og kan bare ikke hive den satans gamle kartouche ud. Ti minutter før jeg skal ud til photoshoot. #tidsoptimistenlængeleve

 • At jeg fik taget blandt andet det her;)

Julie Nors Arnesen blog yogalærer

 • At min kartouche blev skiftet. Over flere omgange og efter flere ture til Bauhaus. Og må jeg tilføje, sikke et fantastisk sted! De har jo alt, inkl totalt god service!

 • At mine børn kommer hjem til mig om bare nogle få timer❤️
Julie Nors Arnesen blog mor børn skilsmisse