Den attende april - min bryllupsdag (undskyld vores bryllupsdag) - 8 år!!

Så hvorfor denne attende april? Nu har jeg også gjort den højhellig ved at skabe hele to indlæg og skrive attende i stedet for 18. Det ser bare pænt ud med tal i bogstaver. 

Men også fordi denne dag er en vigtig dag for mig og for min familie - og selvfølgelig for min mand og jeg. 

Jeg kom til at tænke på, at det skulle være denne dag, at jeg skulle launche bloggen, da vi i påskeferien var hos mine svigerforældre i Danmark, som havde vores bryllupsinvitation hængende på deres køleskabsdør.

Jeg kunne bare ikke lade være med at grine lidt. Og også krumme en lille smule tæer. 

Hold nu kæææææft, jeg kunne aldrig den dag i dag finde på at have sådan et billede på forsiden af min BRYLLUPSINVITATION! Ingen makeup, intet filter, min mand, der ser ud som om han lige er landet fra en anden planet og mit smarte “peace-tegn” og bløde mave. Yes, altså bare all in all vældig smart udtryk, vi har kørende der. Vi synes selv, at det faktisk var ret sjovt og uhøjtideligt. Det blev heldigvis også af de fleste taget sådan imod (måske der var nogen, der ikke fangede humoren i det - ups). Billedet er fra en strand i Spanien, hvor vi var på den sjoveste ferie - en 5 ugers roadtrip til/i/fra Spanien i et folkevognsrugbrød med vores rigtig gode venner. Jeg elsker egentlig det billede og det føles virkelig som om det er fra en anden tid. 

Dengang var vi stadig studerende, så vores bryllup var ret casual sådan budgetmæssigt, men vi havde så mange gode venner og familie, der hjalp til, at det blev den bedste fest ever. Det var det virkelig. Og det har de fleste af vores gæster heldigvis også sagt siden (også den dag i dag!). Det var det første-ish bryllup i vores omgangskreds, ingen havde fået børn endnu, forventningerne var bare anderledes og vi blev fuldstændigt blown away over de mange fantastiske, sjove og rørende taler og indslag fra venner og familie.

Da jeg så billedet forleden fik det mig også til at tænke på, at det i grunden er synd, at jeg aldrig ville sende dette billede ud i den offentlige æter i dag (altså nu gør jeg det jo, kan man sige!). Jeg er godt nok i bedre form idag, men jeg er nok også en hel del mere selvbevidst i forhold til min krop. Og det synes jeg er synd. Jeg synes, det er synd, at den der “picture perfect” hersker i dag. Jeg kunne pege store fede fingre af de sociale medier, men det bliver en helt anden snak en anden dag. Jeg kunne pege indad, men det bliver også en helt anden snak. 

Imorgen er det så faktisk dagen for vores forlovelsesdag for 9 år siden! Min mand friede til mig i Dyrehaven - på den smukkeste forårsdag - det vil jeg også fortælle om en anden god gang, for det frieri og hele den dag, overgår selv det vildeste stagede frieri fra en Hollywoodfilm. 

Derfor har jeg virkelig noget med forår. Derfor kan jeg især godt lige her i april savne det danske forårsvejr. Vi fik to timer af det i påsken hjemme i Danmark og den anemonetæppe-indånding tror jeg, at jeg kan leve længe på. Og jeg ved jo godt, at det kommer heroppe, so on the bright forårssolside, får vi bare lov til både at få lidt af det danske OG det norske forår. Og her er det birken, der springer ud lige om lidt. Vi kommer ikke til at køre ud i det blå med en kande varm te og sætte os på et tæppe og have alt den tid i verden til at sidde og tale om vores drømme med masser af sommerfulge i maven, men nu har vi fordoblet os selv med vores to dejlige børn - og det må jo betyde dobbelt op på lykke og kærlighed. 

4 gange forårsboblende kærlighed, lys og græsgrøn optimisme fra Trondheim den dag i dag. 

 

En skovbund i Nordsjælland. To timers forårslykkeindånding. Savner virkelig det danske forår. Det sneede i Trondheim, da vi fløj ned til Danmark sidste tirsdag. Det sneede så også, da vi var i sommerhus i Sverige med familien i lørdags. Har fået smurt Danmark ind i et sært glansfuldt lys i min expathukommelse. Ved jo godt, at virkeligheden er en anden.

En skovbund i Nordsjælland. To timers forårslykkeindånding. Savner virkelig det danske forår. Det sneede i Trondheim, da vi fløj ned til Danmark sidste tirsdag. Det sneede så også, da vi var i sommerhus i Sverige med familien i lørdags. Har fået smurt Danmark ind i et sært glansfuldt lys i min expathukommelse. Ved jo godt, at virkeligheden er en anden.