Jeg må hellere hilse ordentligt...

...Velkommen til nu, hvor du netop er landet på min blog.

For at bloggen skulle være indbydende og lækker og have alt muligt nice indhold, så har jeg jo snydt lidt og uploaded stuff allerede for måneder siden.

Så kunne det jo være herinde og putte sig lidt og blive rigtig sprødt og lækkert og gennembagt til den dag, hvor jeg ville OFFENTLIGGØRE denne her blog. 

OG DET HAR JEG SÅ GJORT NU.

PÅ MIN BRYLLUPSDAG. Idag d. attende april. 

Jeg havde besluttet, at jeg skulle beslutte en dato for denne launch. 

“Ta da”, havde jeg tænkt, og trommehvirvel og alt muligt med balloner og champagne og boomerang af glade mennesker, der fejrer denne blogs udkommen. 

Og så skete det, der tit sker for mit vedkommende; at det blev kørt heeeeelt op i en flot og fin spids og næsten blev til ikke at røre ved. 

Og så lå al det der indhold, jeg havde kreeret, jo så bare herinde og lå.

Jeg googlede, “how to launch a blog” - og guess what - det er der sørme folk, der tjener gode penge på at guide folk i. “10 ways to launch your blog with a Big Bang” og så videre i den dur. 

Det gjorde ikke, at jeg kørte mindre op i den berømte spids. 

Tværtimod.

Så nu har jeg kørt det heeeeeelt ned igen.

Nu skal den bare ud. 

Mit projekt. Mit kære hjertebarn - denne blog.

Nu skal jeg til at skrive lidt mere i nutid.

Men der kommer også historier og oplevelser fra tiden før denne attende april 2017. Jeg samler nemlig på sjove og finurlige historier. 

Bloggen tager sit udspring her fra Trondheim, hvor jeg pt bor med min mand og mine to børn på snart 2 og på 5 et halvt. Herfra sker der en masse (især inde i mig, altså ikke sådan indre organer-agtigt - men you know - i mine tanker og sind!) og jeg er fascineret af kulturforskelle, at bo i udlandet, at vælge at gøre noget helt andet for en periode, at have en familie (med på tur!), at være kvinde og mor og en helt masse smukke ting.

Så fra mig, vil jeg bare sige hjertelig velkommen til - om du er ny i bloguniverset (som jeg selv) eller er fast læser på alle mulige fine blogs, så hjertelig velkommen til.

Tak, fordi du læser med. 

 

Bloggen er nu ude, vi har været på tur i det norske fjeld - thumbs up til det hele! 

Bloggen er nu ude, vi har været på tur i det norske fjeld - thumbs up til det hele!