Jeg hedder Julie Nors Arnesen og er fra den lille årgang 1982. Mor til to søde små børn, LM fra 2011 og AG fra  2015. Bloggen har været en drøm længe og kom til den virkelige verden, da vi boede i Trondheim i Norge fra 2016-2017. Siden sommeren 2017 har vi boet på Vesterbro i København igen. For nyligt skilt (ja det kommer lige som en sidebemærkning).

Jeg har også til huse ovre på juliearnesengade.dk - Life & Work Coaching, som er min professionelle coachingside og så drømmer jeg om at skabe fantastiske, rolige, udviklende coaching- og yogaforløb for mødre under Mind for Mothers. It will come. Yogajulie er også indimellem i sving med yogaklasser rundt omkring - senest i Absalon og 3T i Trondheim. 

Jeg holder generelt bare af at skrive.

Velkommen til.

PS....Vi kan også mødes her:

 

 • Instagram

  • - som jeg nogle gange elsker nogle gange disliker. Altså på grund af den der afhængighed. Som det er jo ER designet til at skabe. Jeg prøver at finde balancen. Nå, men her poster jeg en del om børn og yoga - i fine rammer med et rosa skær. For sådan er mit liv jo med børn og fuldtidsarbejde, dejlige venner, og masser af projekter ved siden af (som du kan læse nedenfor). Jeg har også et hashtag: #kroppeninovember, der er min mini kropskampagne, der handler om at komme i bevægelse. I gæt engang, november. Den måned, hvor jeg flest år i træk har været trist og på grænsen til det deprimerede. Derfor ned i kroppen og dokumenter det! Shoutout til alle: Bevægelse!

 • Linkedin

  • er jo den professionelle platform. Her vil du se, at jeg til dagligt arbejder hos FTFa som HR konsulent. Jeg elsker mit arbejde! Engang troede jeg, at det var enten eller med arbejde eller "det du brænder for projektet/iværksætterdrømmen". Nu ved jeg, at jeg kan kombinere det. Derfor er jeg også yogalærer, skriver på denne blog, coacher og går med andre sjove ideer i ærmet. Jeg rekrutterer gode folk og er med til at udvikle organisationen med bl.a. employer branding og professionelle og engagerende onboardingprogrammer.

 • Facebook

  • her kommer du ind på min life and work coaching side, som er en god blanding af mine blogposts krydret med børn og noget med et liv i balance, som er min store passion - ja som nævnt ovenfor.

 • Pinterest

  • som egentlig mest er mit visuelle moodboard (ja de er som regel ret visuelle - er det ikke det, der hedder en "pleonasme") indenfor indretning. Især fra dengang, hvor vi skulle indrette vores lejlighed på ny på Vesterbro efter vores år i Norge. Man vil lægge mærke til, at jeg var ret betaget af noget med mørke vægge og sofaer foran reolvægge. Vi prøvede det i øvrigt af i vores lille mørke stue, det gik ikke. No more reolvæg. Men de ser pæne ud på pæne billeder på Pinterest.

 • juliearnesengade.dk

  • som sagt ovenfor. Her kan du få indblik i nogle af mine professionelle interesser - som er coaching og facilitering af magiske workshops - jeg brænder for at møde mennesker, lytte, og hjælpe med at finde det, de søger indenfor Life and Work.